CHEF:

Εκ μέρους 4* ξενοδοχείου στη Κρήτη, αναζητούμε να προσλάβουμε για τη σεζόν 2026: Chef

Κύριες Αρμοδιότητες
• Δημιουργία μενού, συνταγών και ανάπτυξη πιάτων
• Επιβλέπει τη διαδικασία παρασκευής μενού
• Επιβλέπει όλα τα πόστα των κουζινών και μεριμνά για την οργάνωση του προσωπικού και το συντονισμό των ομάδων.
• Διασφαλίζει την προετοιμασία πιάτων υψηλής ποιότητας
• Συνεργάζεται στενά με μάγειρες όλων των επιπέδων και προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για ενίσχυση της αποτελεσματικότητας
• Βοηθά στον προσδιορισμό των αναγκών απογραφής τροφίμων (αποθήκευση και παραγγελία)
• Διασφαλίζει ότι οι κουζίνες πληρούν όλους τους κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων
• Εφαρμόζει το σύστημα HACCP και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Απαραίτητα Προσόντα

• Προηγούμενη εμπειρία σε ξενοδοχείο 4*/5* (κατά προτίμηση all inclusive) και αντίστοιχη θέση
• Απόφοιτος Σχολής Μαγειρικής
• Γνώση κανόνων HACCP ή πιστοποίηση ΕΦΕΤ
• Εμπειρία σε ελληνική και διεθνή κουζίνα
• Γνώση νέων γαστρονομικών πρακτικών και τάσεων
• Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
• Κριτική σκέψη και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων
• Ηγετικές ικανότητες και ομαδικό πνεύμα

Παροχές
• Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και παροχών
• Διαμονή και διατροφή
• Ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης

Αποστολή βιογραφικών στο παρακάτω email.

Επικοινωνήστε με τον αγγελιοδότη

Αγγελία από Ιδιώτη

Κωδ. Αγγελίας ΕΓ436828
Τύπος Ζητούνται για Εργασία
Κατηγορία Μάγειροι - Σεφ - Ψήστες
Περιοχή Ηράκλειο
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημοσιεύτηκε:
Παρασκευή, 25 Ιουλ 2025
Επισκέψεις:
370